Ervaringen

Naast de onderstaande ervaringen zie ook de reviews op Google.

Een leuk bedrijf met zeer ervaren medewerkers die op een prettige manier de kandidaten wegwijs maken met de rijsimulator en de kantelsimulator. Echt een aanrader voor elke braderie, jaarmarkt of welk evenement U organiseert op het gebied van verkeersveiligheid.

Jos Braam Veilig Verkeer Nederland Zuid Oost Fryslân

” Op de Landelijke Veiligheidsdag 26 mei, was bureau RVV aanwezig voor Veilig Verkeer Nederland/ Almere, met de Rij- simulator en de kantelauto.
Ondanks de hitte, was dit team enthousiast, verder gaven ze goede en duidelijke uitleg , namen ze de tijd voor de mensen, communicatie verliep ook prettig en hun materiaal zag er perfect uit. Kortom dit team is zeer aan te bevelen en is voor een ieder leuk en heel leerzaam!”

Namens het team van Veilig Verkeer Nederland Almere.

” Het aantal bezoekers op deze dag is door allerlei omstandigheden behoorlijk minder geweest dan verwacht en gehoopt, maar De rij-simulator heeft wel de hele middag klanten en toeschouwers gehad. Dat kon natuurlijk ook niet uitblijven met zo’n fantastische simulator en met jullie voortreffelijke instructeurs en toelichting.  De reacties van de mensen die bij jullie waren, logen daar ook helemaal niet om: men was verrast, onder de indruk en zeer complimenteus over het geheel. Daarvoor wil ik jullie namens ons allen heel hartelijk dank zeggen.”

René d’Hollosy, Lid Verkeerscommissie De Hoeve. 5 mei 2018

“VVN afd. Maasland (regio Oss) is heel tevreden over de professionele wijze waarop buro RVV (Lesmond Prinsen met zijn team) de bezoekers van ons evenement het nodige heeft bijgebracht m.b.t. verkeersveiligheid. Zowel de kantelsimulator als de rijsimulator waren een groot succes op deze dag. De samenwerking met het team van buro RVV is super. Wij zijn dan ook heel tevreden over de voorbereiding, de activiteit zelf en de nazorg. Heel graag tot een volgende keer. Bedankt voor de fijne samenwerking. We bevelen jullie graag aan bij andere organisaties!”

Ine van Aarssen-Janssen, secretariaat Veilig Verkeer Nederland afd. Maasland (regio Oss). 21 April 2018

“Voor de netwerkbeurs Fenexpo in Gorinchem 10-12 April 2018 was buro RVV gevraagd onze stand te versterken. De regio AV presenteerde de regionale maatschappelijke opgaven en voor het uitlichten van verkeersveiligheid was contact gezocht met Lesmond.

De contacten, communicatie en planning liepen heel goed. Op de beurs trok de kantelsimulator veel bezoekers. Het team van buro RVV gaf op een plezierige manier uitleg en voorlichting over verkeersveiligheid.

Werken met buro RVV was voor ons een bijzonder goede ervaring, een aanrader voor iedereen die verkeersveiligheid onder de aandacht wil brengen!”

Margriet den Breejen. Regiebureau Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

“Op 8 maart een inzet gehad van Buro RVV, het was een leerzame dag met instructeurs die hun vak verstaan. Het was bijzonder om te ervaren hoe complex het is om uit een auto te komen als deze ondersteboven hangt. Heel erg bedankt voor de leerzame lessen en de bewustwording”

Afra Haarsma.      Afdeling ABV gemeente Rotterdam

” Open dag Noorderpoort automatie met o.a. BuroRVV die aanwezigen kennis laat maken, door de rijsimulator, wat de gevolgen zijn van bijvoorbeeld WhatsApp gebruik tijdens het autorijden. een prima samenwerking die dag.

Dennis van der Steen . Docent Noorderpoort automotive.

“De inzet van de drive simulator is een prima aanvulling op de workshops Veilig en Alert Werken die wij bij onze klanten inzetten. Het maakt mensen bewust van de invloed van alcohol op alertheid wat overeenkomst met ernstig slaaptekort. Mensen worden aan het denken gezet en komen vaak tot concrete acties om alerter en veiliger te werken.”

Kees der Weduwe.         Adviseur Duurzame Inzetbaarheid.  Nov 2017