Onderwijs

Jongeren 16-18 jaar

Bij de oudere jongeren (16-18 jaar) kristalliseert de identiteit zich uit en gaan ze de bijbehorende opvattingen, normen en waarden uitdragen. Jongeren van deze leeftijd leren meer abstract te denken en raken ze meer geïnteresseerd in de wereld om hen heen.

Ook hebben de meeste jongeren het zeer druk in deze levensfase. Ze zijn volop bezig met het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, ook doordeweeks naar school, hebben in de avonduren en het weekend een bijbaantje, onderhouden een hobby, gaan regelmatig uit.  Deze jongeren kunnen meer verantwoordelijkheid dragen en meer zelfstandig te werk gaan.

Precies die leeftijd die wij zoeken als het gaat om ze doelbewuster veiliger aan het verkeer te laten deelnemen. Dat doen we door op zoek te gaan naar hun overtuigingen en ze te laten ervaren wat die afleiding voor een effect heeft.

Maatwerk is hier ook aan de orde, immer is elke opleiding verschillend en elke leerling uniek. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen dit boven kwantiteit.

Neem gerust contact met ons op indien indien u vragen heeft.

Bovenstaande reactie van een leerling van een middelbare school na onze workshop

 

 

Stel hier uw vraag

Voor Bedrijven

bekijk